Web Analytics

Primarul Dulamă se revoltă împotriva partidelor

de | 31.08.2011 21:23 | Politica si Administratie

Primarul Rucărului a dat frâu liber nemulţumirilor la adresa politicienilor, cu o declaraţie surprinzătoare făcută în faţa întregului Consiliu Local Rucăr.
„Sper să fim ajutaţi de cei de la nivelul Consiliul Judeţean, de cei de la nivelul guvernului, să ieşim din starea în care suntem acum. Nu am fost ajutaţi deloc, este greu să supravieţuieşti doar din impozitele și taxele locale. Noi, cei de la Primăria Rucăr, am ajuns în situaţia în care ne este imposibil să mai funcționăm. Nu este posibil aşa ceva, să ţipăm, să urlăm, să spunem: ”Avem probleme la Rucăr!” şi totul să fie un dialog al surzilor. Este inadmisibil ca cine ne-a trimis aici, partidele care ne-au trimis aici, să nu-şi trimită reprezentanţii să ne întrebe măcar care sunt problemele noastre. Vor veni, în curând, alegerile şi vor fi cu duiumul aici, toți politicienii. Nu vor avea niciun fel de reţinere să vină aici, dar acum, când avem mare nevoie, nimeni nu vine să ne ajute. Ni se spune «Descurcaţi-vă!» Am ajuns la limita răbdării! Sunt foarte indignat din cauza asta.”
Dulamă a făcut apel la consilierii locali să solicite sprijinul partidelor pe care le reprezintă fiecare. „Fiecare partid care v-a trimis aici trebuie să aibă şi nişte obligaţii, măcar obligaţia de a ne întreba de ce nu avem și în ce situaţie suntem. În cazul în care şi dumneavoastră veţi bate în retragere, mă voi considera singur în a scoate Rucărul din această criză. Pe mine nu mă va înfrânge o relaţie de indiferenţă a dumneavoastră. Voi merge tot mai departe, dar probabil în alte condiţii, nu de amiciţie.” Ioana Ştefan

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii