Web Analytics
scris marți, 15.10.2024

Nou scandal în USR. Elena Lasconi își plătește consilierul cu 16.000 de euro pe lună

Un nou scandal în USR. De data aceasta este vorba despre consilierii Elenei Lasconi. Potrivit informațiilor din spațiul public, George Rîpă primește 16.000 de euro lunar pentru a o sfătui pe șefa USR în campania pentru Palatul Cotroceni.

Nou scandal în USR. Elena Lasconi își plătește consilierul cu 16.000 de euro pe lună

Unii membrii din partid consideră că suma este una exagerată, iar fondurile pentru salariul consilierului ar veni din subvenția publică acordată partidului, potrivit Realitatea Plus.

Citește și: Nelu Tătaru: Sunt medicul care a căutat să vindece, să salveze vieţi şi care nu a cerut sau a condiţionat vreodată actul medical

Șeful de campanie al Elenei Lasconi, Lucian Viziteu, a afirmat că el l-a selectat pe George Rîpă în urma unor discuții avute în interiorul partidului. Conform acestui contract, care este valabil până la sfârșitul anului, Rîpă se obligă să furnizeze strategia politică și strategia de comunicare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...