Web Analytics
scris vineri, 11.10.2024

Trei femei, reținute la Pitești după o serie de furturi

Joi, 10 octombrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Pitești au continuat cercetările într-un dosar de furt calificat, documentând activitatea infracțională a trei femei, de 38 de ani, din Mărăcineni, respectiv de 25 și de 40 de ani, din Merișani.

Trei femei, reținute la Pitești după o serie de furturi

Citește și: Pitești. Incendiu într-un apartament. Persoane evacuate din bloc

Din cercetări s-a stabilit că, în baza aceleiași rezoluții infracționale, femeia de 38 de ani, din Mărăcineni, precum și femeia de 25 de ani, din Merișani, ar fi sustras, la 5 octombrie, în jurul orei 11, produse alimentare dintr-un magazin situat pe bulevardul Petrochimiștilor – se arată într-un comunicat al Biroului de presă al IPJ Argeș.

De asemenea, în aceeași zi, în jurul orei 13, femeia de 38 de ani, din Mărăcineni, a ajutat-o pe cea de 25 de ani, din Merișani, să sustragă produse cosmetice dintr-o farmacie de pe același bulevard (în sensul că produsele furate de femeia de 25 de ani au fost disimulate sub vestimentația femeii de 38 de ani).

Tot pe 5 octombrie, în jurul orei 12:30, femeia de 25 de ani, din Merișani, ar fi sustras un telefon mobil al unei persoane aflate la un local din zona centrală, cu sprijinul femeii de 40 de ani, din Merișani (s-a interpus între persoana vătămată și femeia de 25 de ani, astfel încât cea din urmă să fure telefonul dintr-un buzunar al hainei).

Prin urmare, pe 10 octombrie, după administrarea probatoriului, cele trei femei au fost reținute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca vineri, 11 octombrie, să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...