Web Analytics
scris miercuri, 02.10.2024

Simona Halep, reacție după victoria de la Hong Kong: „A fost grozav!”

În primul tur al turneului de la Hong Kong, Simona Halep (33 ani, 1130 WTA) a obținut prima ei victorie după 778 de zile. A învins-o pe Arina Rodionova (34 ani, 114 WTA), scor 6-2, 4-6, 6-4. Partida a durat două ore și 8 minute.

Simona Halep, reacție după victoria de la Hong Kong: „A fost grozav!”

Citește și: FC Argeș Basketball a transferat un coordonator de talie internațională

La final, vizibil epuizată, sportiva română a recunoscut că vrea doar să se recupereze. „Sunt foarte obosită, dar a fost grozav! (…) Vreau să mă bucur de acest succes. Am simțit presiune după primul set, dar mi-am îmbunățit nivelul ulterior. Vreau doar să mă recuperez ca să pot juca mâine din nou în fața spectatorilor.

Doar încerc să am grijă de corpul meu, pentru că nu știi ce se poate întâmpla. Mâine vreau să fiu pregătită din nou pentru a juca în fața fanilor”, a explicat Simona Halep, imediat după succesul cu sportiva din Australia.

Partida dintre Simona Halep și rusoaica Anna Blinkova (26 ani, 78 WTA) se va disputa joi dimineața, fiind a doua programată pe Terenul Central, după cea dintre Gabriela Ruse și Alja Tomljanovic, care începe la ora 9:00.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...