Web Analytics
scris miercuri, 25.09.2024

Balonul de Aur merge la brazilianul Vinicius?

Cu mai bine de o lună înainte de decernarea Balonului de Aur 2024, spaniolii au anunțat numele marelui câștigător al trofeului, notează Fanatik.

Balonul de Aur merge la brazilianul Vinicius?

Publicația France Football și UEFA au stabilit că cea de-a 68-a ceremonie de decernare a premiilor va avea loc luni, 28 octombrie, la Teatrul Chatelet, situat în Place du Chatelet de pe malul Senei, în inima Parisului.

Se fac tot felul de speculații în privința câștigătorului Balonului de Aur 2024. Rând pe rând, nume mari precum Kylian Mbappe, Jude Bellingham, Vinicius sau Rodri au fost vehiculate în jurul acestui premiu.

De această dată, cotidianul spaniol Marca a anunțat cu certitudine că marele trofeu va ajunge în premieră la brazilianul Vinicius, iar acesta apare pe prima pagină a ediției printate de marți, 24 septembrie, cu premiul în mâini.

Într-un material cu titlul ”Toate drumurile duc la aur”, publicația citată scrie că performanțele realizate de Vinicius cu Real Madrid l-au adus în această poziție. ”Brazilianul este principalul candidat pentru a deveni numărul unu mondial.

El speră la glorie și la succesiunea lui Messi. Ceea ce a făcut Vinicius Junior și importanța sa pentru tot ceea ce s-a realizat cu Real Madrid în sezonul trecut a risipit orice îndoială”, notează jurnaliștii spanioli.

Vinicius, 24 de ani, a cucerit titlul în Spania și Liga Campionilor cu Real Madrid.

Citește și: UEFA recunoaște o greșeală de arbitraj la Euro 2024: Germaniei ar fi trebuit să i se acorde un penalty împotriva Spaniei 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...