Web Analytics
scris joi, 19.09.2024

Alina Gorghiu: „Nicolae Ciucă va fi un preşedinte în slujba ţării”

Duminică, 15 septembrie, aproape 1.200 de liberali din toată țara au votat în unanimitate, în Consiliul Național al PNL, pentru ca Nicolae Ciucă să reprezinte partidul în alegerile prezidențiale din 24 noiembrie.

Alina Gorghiu: „Nicolae Ciucă va fi un preşedinte în slujba ţării”

A fost prezentă și o delegație numeroasă a PNL Argeș. „România nu are nevoie de populism, risc, poleială, ambalaje goale prezentate cu zâmbet larg. Are nevoie de certitudine, de sinceritate, de siguranță! Nicolae Ionel Ciucă – votat în unanimitate. Va fi un președinte în slujba țării care va garanta siguranța familiilor, a tinerilor, a femeilor. Familie. Comunitate. Țară. Solidaritate. Acestea sunt prioritățile”, a transmis Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș și ministra Justiției.

Venit la ședința Consiliului Național al PNL direct din zonele afectate de inundații din județul Galați, Nicolae Ciucă le-a spus liberalilor că principala datorie a oamenilor politici este să fie în serviciul țării, reprezentându-i pe oameni inclusiv atunci când ei trec prin situații grele. În legătură cu viziunea lui prezidențială, Nicolae Ciucă a spus: „Cred în dialog și puterea colaborării. Țara are nevoie de oameni care să lase conflictele și să lucreze pentru binele tuturor”.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu: „10 milioane de lei. Atât ne-au costat fugarii în 2023”

Citește și Ministerul Justiției a lansat un ghid pentru sesizarea violenței și hărțuirii sexuale

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...