Web Analytics
scris miercuri, 31.07.2024

FC Argeș a pus în vânzare abonamentele pentru noul sezon

Asociația Clubul Sportiv Campionii Fotbal Club Argeș a lansat, până pe 10 august, campania de vânzare a abonamentelor valabile în sezonul competițional 2024-2025.

FC Argeș a pus în vânzare abonamentele pentru noul sezon

Citește și: JO 2024. David Popovici luptă pentru aur în finala de 100 metri liber

Potrivit site-ului oficial al clubului, argesfc.ro, abonamentele sunt valabile atât la meciurile din Liga a doua (sezon regular și play-off/ play-out), cât și la cele din Cupa României.

Coform sursei citate, un abonament la Tribuna I a stadionului din Mioveni costă 220 lei, iar cel la Tribuna a II-a – 140 lei. Acestea pot fi achiziționa atât fizic, cât și online.

Dacă optați pentru varianta clasică (fizic), trebuie să mergeți la magazinul oficial FC Argeș și să completați un formular. Magazinul este deschis de luni până vineri între orele 9:00 și 17:00. În weekend este închis” – se arată în comunicatul clubului. În acest caz, al cumpărării din magazin, se poate opta și pentru varianta „avans plus rest de plată”.

La opțiunea cumpărării online, trebuie să completați un formular și să atașați o copie a cărții de identitate și confirmarea de plată.

În cazul achiziționării online, abonamentul trebuie plătit integral. Dacă este cazul, cumpărătorul va suporta costurile de livrare, acestea urmând să-i fie comunicate prin email/Whatsapp.

Amănunte privind datele/actele necesare pentru achiziționarea abonamentului le puteți afla de AICI.

În cazul în care abonamentul nu va fi emis până la data disputării primului meci acasă (FC Argeș – CSM Focșani), veți ridica de la magazinul oficial FC Argeș un bilet de acces la meci (gratuit), în baza cererii de achiziție a abonamentului.

Potrivit sursei citate, copiii cu vârste de până la 14 ani au acces gratuit la meciurile echipei FC Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...