Web Analytics
scris vineri, 12.07.2024

Aparatură modernă la Spitalul Județean de Urgență Pitești

Laboratorul de Angiografie și Cardiologie Intervenţională din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești a fost dotat cu tehnică și aparatură modernă, necesare investigației și diagnosticării pacienților cu afecțiuni cardiovasculare.

Aparatură modernă la Spitalul Județean de Urgență Pitești

Laboratorul a fost modernizat cu un sistem hemodinamic de ultimă generaţie, în valoare totală de 98 175 de lei cu TVA, fonduri alocate de către Consiliul Judeţean Argeș, în totalitate.

„Modulul hemodinamic este dedicat monitorizării funcțiilor vitale ale pacientului și măsurătorii invazive a parametrilor hemodinamici (curbe de presiune) și este, astfel, o componentă esențială în desfășurarea procedurilor invazive. Noul sistem aduce plusvaloare în actul medical și siguranță optimă pacienților care se adresează Spitalului Judeţean de Urgenţă Pitești, în desfășurarea procedurilor de angiografie coronariană”, a transmis conducerea spitalului.

Citește și Marian Clipici, pe făraş de la şefia Spitalului Leordeni

Totodată, s-au început demersurile către Ministerul Sănătății pentru achiziționarea unui nou sistem angiograf, estimat la aproximativ 1 000 000 de euro.

Spitalul mai anunță că a fost identificat spațiul de amplasare pentru noul sistem angiograf, în imediata vecinătate a actualului Laborator de Angiografie și Cardiologie Intervenţională, iar următoarea etapă este amenajarea spațiului și obținerea avizelor necesare funcționării.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...