Web Analytics
scris luni, 08.07.2024

Grevă nedeclarată la Tarom. Zece curse de pe Otopeni către Iași, Oradea și orașe importante din Europa au fost anulate

Tarom a anunțat, într-un comunicat de presă, anularea a zece curse de pe aeroportul Otopeni, motivul fiind că, în cazul fiecărui zbor, câte un membru s-a declarat “inapt de zbor (…) Deciziile individuale ale piloților au fost luate în conformitate cu reglementările în vigoare, pentru a asigura securitatea și confortul pasagerilor și a echipajului”.

Grevă nedeclarată la Tarom. Zece curse de pe Otopeni către Iași, Oradea și orașe importante din Europa au fost anulate

Citește și România este ţara care are cea mai tânără bunică, la 23 de ani

Cursele vizate sunt către Cairo, Beirut, Amman, Iași, Oradea, Istanbul, Budapesta, Frankfurt, Amsterdam și Paris.

“Departamentele Comercial, Ticketing, Call Center și o parte dintre piloți și însoțitorii de zbor sunt în acest moment în mobilizare operațională și iau în calcul rerutări sau alte alternative, timp în care se asigură pasagerilor de pe aeroport cele necesare”, se mai arată în informarea de presă. Compania a transmis că, pentru mai multe informații, pasagerii pot apela centrul de suport, la numerele (004) 021 9978, (004) 0800500 131 (TelVerde), (004) 0371 529 000 sau pe adresele de e-mail: contact@tarom.ro, rezervari@tarom.ro.

Legat de situație, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a declarat că a cerut conducerii Tarom “să ia decizii administrative necesare pentru evitarea unor astfel de blocaje și pentru a preveni repetarea lor”. Grindeanu a solicitat conducerii să vină cu un plan de restructurare, pentru a asigura capacitatea operativă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...