Web Analytics
scris duminică, 07.07.2024

Polițiștii au reținut peste 700 de permise de conducere în ultimele 24 de ore

Aproximativ 750 de permise de conducere au fost suspendate, în ultimele 24 de ore, în urma unor abateri ale şoferilor, printre acestea numărându-se consumul de alcool (88) sau de substanţe interzise/droguri (19), a informat, duminică, Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Polițiștii au reținut peste 700 de permise de conducere în ultimele 24 de ore

„749 de şoferi au rămas fără permis de conducere după ce au pus în pericol siguranţa altor participanţi la trafic (…) Au fost oprite din a circula pe drumurile publice 376 de autovehicule care nu prezentau siguranţă în trafic, fiind retrase certificatele de înmatriculare până la remedierea problemelor constatate”, precizează un comunicat de presă al MAI. Potrivit aceleiaşi surse, 252 de persoane au fost prinse în momentul sau imediat după săvârşirea unei infracţiuni.

Citește și: Omul de afaceri Sever Mureșan, în stare gravă la spital

Pentru protejarea cetăţenilor efectivele MAI au intervenit la 5.083 de evenimente: ordine publică (3.415) şi situaţii de urgenţă (1.668). Au fost prinşi în flagrant 252 autori de infracţiuni, care au săvârşit 263 de fapte penale, au fost depistate 16 persoane urmărite şi s-au dispus măsuri preventive pentru alte 43 de persoane. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 25.927 de verificări cu aplicaţia eDAC pentru a preveni şi combate posibile fapte ilegale, fiind semnalate prin aceeaşi aplicaţie 25 de alerte.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...