Web Analytics
scris joi, 30.05.2024

Un muscelean a determinat sporirea numărului de panouri de afișaj electoral în întreaga țară

Câte cinci panouri pe care sunt expuse afișele cu candidații la alegerile din 9 iunie trebuie să fie montate acum de către primăriile din întreaga țară, în baza unei hotărâri definitive a Biroului Electoral Central. S-a ajuns la acest lucru după ce un candidat la Primăria Câmpulung a cerut suplimentarea numărului panourilor.

Un muscelean a determinat sporirea numărului de panouri de afișaj electoral în întreaga țară

Virgil Ioan Stuparu s-a adresat prima dată Primăriei Câmpulung și Biroului electoral de circumscripție nr. 2, însă nu a primit răspuns favorabil. Astfel s-a îndreptat cu solicitarea către Prefectură și Biroul electoral central, iar cei de la BEC i-au aprobat cererea. Și asta prin hotărâre definitivă, obligatoriu de aplicat în localitățile din întreaga țară.
Practic, Stuparu a evidențiat faptul că la Câmpulung sunt montate doar câte două panouri de afișaj electoral, unul pentru ”locale”, celălalt pentru ”europarlamentare”. Doar că pentru candidații la alegerile locale era înghesuială sau imposibilitate de afișare. El a cerut să fie montate panouri și pentru candidații la Consiliul Local, la cel Județean și pentru cei care vor să devină președinte de județ, ajungându-se astfel la cinci suporturi de afișaj electoral.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Cătălin Bulf: „Dl Gentea este exemplul cel mai bun că politica şi morala nu sunt ca apa şi uleiul, se pot îmbina şi pot genera succes”

Citește și Șeful AEP: Cel mai bătrân candidat la alegerile locale are 100 de ani, iar cel mai tânăr 23 de ani

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită