Web Analytics
scris vineri, 13.10.2023

18 octombrie 2023: 𝐑𝐞𝐧𝐚𝐮𝐥𝐭 𝐄𝐧𝐠𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐃𝐚𝐲

Renault Group România și Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, Centrul Universitar Pitești organizează prima ediție a 𝐑𝐞𝐧𝐚𝐮𝐥𝐭 𝐄𝐧𝐠𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐃𝐚𝐲. Evenimentul se adresează tuturor studenților Centrului Universitar Pitești și este cel mai bun prilej de a cunoaște ȋndeaproape lumea tehnologiei auto. Echipele formate din 80 de ingineri, experți și manageri din cadrul Renault Group România prezintă studenților meseriile, stagiile de practică și toate oportunitățile de dezvoltare a carierei în domeniul ingineriei automotive.

18 octombrie 2023: 𝐑𝐞𝐧𝐚𝐮𝐥𝐭 𝐄𝐧𝐠𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐃𝐚𝐲

Citește și:

În programul 𝐑𝐞𝐧𝐚𝐮𝐥𝐭 𝐄𝐧𝐠𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐃𝐚𝐲, echipele de Inginerie Vehicul, Platformă, Mecanică, Sisteme și Software, Inovații, Teste, Ingineria de Producție și Ingineria Post-vânzare au pregătit o expoziție de piese și machete smart, echipamente high-tech și demonstrații live, în care schițele de design sunt transformate vehicule.  

Evenimentul se desfășoară miercuri, 18 octombrie 2023, în intervalul orar 10:00-14:00, Centrul Universitar Pitești – Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București,  Corpul Central, Etajul 1, Str. Târgul din Vale Nr. 1, Pitești.

Biroul de Comunicare și UPIT Media

UNIVERSITATEA DIN PITEȘTI

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *