Web Analytics

18 octombrie 2023: 𝐑𝐞𝐧𝐚𝐮𝐥𝐭 𝐄𝐧𝐠𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐃𝐚𝐲

de | 13.10.2023 15:19 | Actualitate, Cultură, Economie, Home, Jurnalul Universitar

Renault Group România și Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, Centrul Universitar Pitești organizează prima ediție a 𝐑𝐞𝐧𝐚𝐮𝐥𝐭 𝐄𝐧𝐠𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐃𝐚𝐲. Evenimentul se adresează tuturor studenților Centrului Universitar Pitești și este cel mai bun prilej de a cunoaște ȋndeaproape lumea tehnologiei auto. Echipele formate din 80 de ingineri, experți și manageri din cadrul Renault Group România prezintă studenților meseriile, stagiile de practică și toate oportunitățile de dezvoltare a carierei în domeniul ingineriei automotive.

Citește și:

În programul 𝐑𝐞𝐧𝐚𝐮𝐥𝐭 𝐄𝐧𝐠𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐃𝐚𝐲, echipele de Inginerie Vehicul, Platformă, Mecanică, Sisteme și Software, Inovații, Teste, Ingineria de Producție și Ingineria Post-vânzare au pregătit o expoziție de piese și machete smart, echipamente high-tech și demonstrații live, în care schițele de design sunt transformate vehicule.  

Evenimentul se desfășoară miercuri, 18 octombrie 2023, în intervalul orar 10:00-14:00, Centrul Universitar Pitești – Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București,  Corpul Central, Etajul 1, Str. Târgul din Vale Nr. 1, Pitești.

Biroul de Comunicare și UPIT Media

UNIVERSITATEA DIN PITEȘTI

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *