Web Analytics

„Mi-au luat dreptul la muncă”

de | 12.05.2011 18:12 | Sport

# Exclus din lot, Mirel Bolboaşă reproşează conducerii
# Mirel, ce mai faci după ce ai fost dat afară de la echipa mare?
– Am fost trimis la Centrul de Copii şi Juniori, unde mă antrenez cu dl Cristian. Sunt la dispoziţia clubului şi aştept să-mi spună ce voi face în continuare.
# De ce s-a ajuns aici?
– Înaintea unui meci, antrenorul mi-a zis să predau telefonul, iar eu am refuzat. Atâta timp cât e telefonul meu personal, atâta timp cât noi nu avem salariile plătite şi nici nu jucăm pe prime consider că am procedat corect faţă de mine şi faţă de colegii mei.
# Colegii nu te-au susţinut…
– Este problema lor dacă au făcut asta. Acum două săptămâni am fost susţinut de ei în faţa conducerii, iar apoi s-au schimbat. Mi-au spus că greşesc şi că antrenorul mă vorbeşte de rău în faţa lor în continuare. În fine…
# Ce-au şefii cu tine?
– Nu ştiu. Văd că ei nu au încetat cu tam-tam-ul. Ar fi spus că la meciul cu CS Mioveni eu am instigat lumea să strige împotriva lor, ceea ce este total neadevărat.
„De două luni nu am luat salariul”
# Excluderea din lot are legătură cu faptul că ai reproşat conducerii că nu vă dau banii?
– Asta în primul rând. Oricum eu eram aşteptat la cotitură. Dacă nu era telefonul, era altceva, până la urmă tot mă excludeau pentru că am îndrăznit să fac, aşa cum am auzit, pe liderul de sindicat.
# De când nu ţi-ai mai luat salariul?
– De două luni nu am luat salariul, iar în retur noi nu am jucat pe prime.
„Dl Penescu mi-a spus că nu are nimic cu mine”
# Ce vei face în continuare?
– Mă pregătesc, am o ambiţie şi mai mare să le dovedesc că au greşit faţă de mine.
# Patronul ce zice?
– Am vorbit cu dl Penescu şi mi-am cerut scuze faţă de dânsul. Eu nu l-am deranjat cu nimic pe dumnealui şi nici dumnealui pe mine. Mi-a spus că nu are nimic cu mine, dar mi-a spus că antrenorul nu mă primeşte la antrenament deşi pe plan fotbalistic nu are nimic să-mi reproşeze. Antrenorul a justificat totul că aş avea tupeu şi că sunt indisciplinat.
# Cu managerul Barbu nu ai avut nicio discuţie în acest sens?
– Nu vreau să comentez nimic faţă de Cătălin Barbu.
# Se vorbeşte că ai avea o ofertă serioasă de la Tg. Mureş, îi vei da curs?
– Eu am contract încă doi ani cu FC Argeş şi vreau să-mi duc la bun sfârşit înţelegerea. Dar, până la urmă, niciodată să nu zici niciodată. Eu consider că în momentul de faţă mi se ia dreptul la muncă dacă pe plan fotbalistic nu are nimeni nimic să-mi reproşeze. Nu e important ce fac în cameră, ci prestaţia din teren. (M.I.)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii