Web Analytics
scris luni, 20.03.2023

Rezultate importante pentru piteșteni la Campionatul Național și Cupa României de Sambo

În perioada 18-19 martie 2023 la București s-a desfășurat Campionatul Național de Sambo pentru Juniori, Tineret și Cupa României de Seniori, iar sportivii de la Clubul Sportiv Municipal Pitești au obținut rezultate notabile.

Rezultate importante pentru piteșteni la Campionatul Național și Cupa României de Sambo

La juniori, feminin, Ceapraz Daria a obținut locul 3 la categoria 50 kg, Preda Ana Maria, locul 3 la categoria 54 kg și Purcaru Elida, locul 2 la categoria 65 kg. La masculin, Sorici Alin și Andrei Eduard s-au clasat pe locul 3 la categoria 58 kg, respectiv 71 kg.

Citește și Medalii de bronz pentru sportivii de la CSM Pitești la Cupa Europeană de Judo

La tineret, feminin, Preda Ana-Maria și Purcaru Elida, au obținut locul 2 la categoria 54 kg, respectiv 65 kg, iar la masculin, Puricel Radu a obținut locul 1 la categoria 88 kg, Bobescu Eduard la categoria 64 kg și Marina David la categoria 98 kg au ocupat poziția secundă și locul 3 a revenit sportivilor Sorici Alin, Bratu Alexandru și Andrei Eduard.

Nu în ultimul rând, trebuie menționat și faptul că la Cupa României de Seniori Licaciu Remus s-a situat pe poziția a treia la categoria 88 kg și Andrei Cătălin a terminat pe 2 la categoria plus 98 kg.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *