Web Analytics
scris luni, 30.01.2023

Elev de clasa a 2-a, sărbătorit la școală ca la bar

Este anchetă la o şcoală din Bacău, acolo unde ziua unui elev de clasa a 2-a fost sărbătorită ca într-un bar. Părinții au organizat în pauza mare o adevărată petrecere cu şampanie, cameramani, animatori şi chiar o cântăreaţă de muzică populară.

Elev de clasa a 2-a, sărbătorit la școală ca la bar

Citește și: Victor Pițurcă a fost reținut de DNA

Conducerea Inspectoratului Școlar din județul Bacău a dispus o anchetă privind petrecerea inedită ce a avut loc la școală și transmite că dezaprobă astfel de practici. De altfel, reprezentanții instituției de învățământ au spus că la secretariatul unității a fost lăsată o cerere din partea unui părinte, prin care solicita accesul în școală, pentru a-i face o surpriză copilului cu ocazia zilei de naștere. Însă, nu a specificat ce urma să se întâmple exact. Astfel, o mare surpriză a avut și conducerea școlii când a aflat că în unitatea de învățământ au intrat și o cântăreață de muzică populară, un cameraman, un fotograf, dar și animatori.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...