Web Analytics
scris joi, 01.09.2022

Prefectul, despre Elena Lasconi: ”Ea trăiește o continuă beție a puterii”

Continuă să răzbată în presă ecourile rupturii politice între PNL și USR, accentuate prin acțiunea Prefecturii de blocare în instanță a lucrărilor pe bulevardul principal al Câmpulungului. Protagoniștii principali ai disputelor la nivel declarative sunt, după cum v-am informat, prefectul liberal Radu Perianu și primărița useristă Elena Lasconi.

Prefectul, despre Elena Lasconi: ”Ea trăiește o continuă beție a puterii”

Citește și: Ba nu, ba da pe Bulevardul „Pardon”

”PNL pierde, din punct de vedere politic”

Astăzi, de exemplu, când a fost întrebat în conferință de presă ce părere are despre demisia liberalului Nicolae Zaharia din funcția de viceprimar al Câmpulungului, prefectul n-a pierdut prilejul să o ”înțepe” pe adversara sa.

Mă mir că domnul viceprimar și-a dat demisia abia acum. Eu o cunosc foarte bine pe doamna primar și n-am o părere foarte bună despre ea. Se crede împărăteasa  Câmpulungului; are senzația că toți îi sunt supuși și trebuie să o asculte. Mai mulți angajați de la Primărie au plecat pentru că nu s-au înțeles cu doamna primar. Ea trăiește o continuă beție a puterii. Viceprimarul nu poate tolera un asemenea stil. Iar cea mai elegantă și civilizată metodă de a încheia socotelile cu cineva este prin demisie. (…) PNL pierde din punct de vedere politic, cel puțin la prima vedere. (Noul viceprimar va fi de la PSD – n.n.) Dar nu ne putem asuma toate greșelile pe care le face doamna viceprimar. Pe termen lung va fi un câștig pentru noi. PNL are o politică a statului pe propriile picioare…” – a spus Radu Perianu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *