Web Analytics
scris joi, 06.03.2014

O altfel de „Stare de necesitate”

Marți, 25 februarie, la Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeș, în prezența unui numeros public, poetul Ilie Vodăian, și-a lansat ultima carte de poeme – „Stare de necesitate”, volum apărut la editura „Paralela 45”.
„Textele scrise de mine de-a lungul vremii, sunt expresia trăirilor proprii, reale sau virtuale… multe dintre ele cuprinse în ultima mea carte”, a afirmat poetul Ilie Vodăian.
Alături de autor, la acest eveniment editorial moderat de poeta Denisa Popescu, au fost prezenţi poetul Mircea Bârsilă, criticul literar Nicolae Oprea, poetele Magda Grigore și Conița Lena, precum și numeroși alți iubitori ai acestei forme de artă și de viață – poezia. De-a lungul vremii, argeșeanul Ilie Vodăian, membru al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Pitești, a publicat numeroase grupaje de poezii în reviste literare locale şi naționale. Alte trei volume de poezii poartă semnătura acestui poet obsedat de construcție, uneori previzibil și cu o evoluție ascendentă în această lume a creatorilor de frumos: „Schimbul de Noapte”, 2002, carte căreia i s-a acordat premiul pentru debut pe anul 2002, de către Filiala Piteşti a Uniunii Scriitorilor din România, „Triunghi de vară”, 2003 și „Frontiera de inox”, 2006.
Miruna Matei

O altfel de „Stare de necesitate”

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...