Web Analytics
scris joi, 09.01.2014

Brânză de Muscel cu lapte din Ungaria

Fosta Întreprindere pentru Colectarea şi Industrializarea Laptelui din Câmpulung a ajuns pe mâini bune. Pe mâini daneze, deşi, la fel ca în cazul altor firme cu capital străin, are director român. Şi alţi câţiva angajaţi români, fiindcă restul chiar e din afară: utilaje, capital, planificări, lapte… Da, laptele e din altă parte, iar caşcavalul de Rucăr se face, de asemenea, prin alte părţi. Conform site-ului firmei, pentru piaţa românească se comercializează pe piaţa de retail un fel de brânză fină, cremoasă şi catifelată denumită „Akadia”. E fabricată la Câmpulung, dar materia primă principală, adică laptele, provine din Ungaria şi Polonia. Vacile din Muscel încă nu au intrat în „Carrefour”. (ELECTRO-CUTARE)

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Câmpulungul fără cap(ete)

Plecarea Elenei Lasconi la războiul contra sistemului a lăsat Câmpulungul pe mâinile acoliților...

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

De la Crin, la cer senin…

La PSD Argeș, se schimbă obiceiurile de consum în materie de insucces. Înfrângerea a devenit pretext motivațional. Nu e rușine, ci, dimpotrivă,...

Din ediția tipărită

Blocaje la Kaufland Câmpulung

Nu a trecut un an de când se căuta director pentru Kaufland Câmpulung și s-au ițit provocări diverse. Mai ales că nu a scăzut nici afluența celor...

Câmpulungul fără cap(ete)

Plecarea Elenei Lasconi la războiul contra sistemului a lăsat Câmpulungul pe mâinile acoliților care luni de zile au trebuit să se lupte pe plan...

Surplus de taxiuri la Câmpulung

De peste două decenii se chinuie administrația din Câmpulung să adapteze numărul autorizațiilor taxi atribuite în vederea efectuării acestui tip de...