Web Analytics

O nouă staţie de carburanţi în Argeş: Rompetrol Partener Mărăcineni

de | 29.04.2021 13:19 | Actualitate, Economie

# Frații Dan și Ovidiu Ungureanu au inaugurat stația chiar săptămâna trecută
Pe DN 73, în comuna Mărăcineni, pe sensul de mers spre Pitești, firma Pro Speranța 2002 a deschis, în parteneriat cu Rompetrol, o stație de carburanți de calitate, cu magazin ultramodern, multe locuri de parcare și terasă spațioasă.

Frații Dan și Ovidiu Ungureanu, asociații firmei Pro Speranța 2002, au inaugurat stația de carburanți chiar săptămâna trecută, pe 22 aprilie, în satul Argeșelu din Mărăcineni, la nr. 610. „Este o stație partener Rompetrol. Este construcția noastră, noi o gestionăm, dar în franciză cu Rompetrol. Noi mai avem 20 de puncte de lucru, tot în colaborare cu Rompetrol, dar aceasta este singura stație de nivelul acesta. 20 în Argeș și una în Vâlcea”, ne-a declarat Dan Ungureanu.
La inaugurare au fost reprezentanții Rompetrol și constructorii cu care a colaborat Pro Speranța 2002, de la inițierea proiectului până la execuție. „Stația este generoasă, în sensul că are deschidere la stradă de peste 100 metri și 40 locuri de parcare. Avem o terasă care se rabatează toată și se transformă în spațiu deschis. Această stație este foarte utilă tranzitului care vine de la Brașov la Pitești. Aceasta este singura stație de acest nivel, Rompetrol, pe acest traseu, nu există altă stație”, a explicat Dan Ungureanu, care s-a ocupat în mod special de dezvoltarea acestui proiect ambițios.

Stația de carburanți din Mărăcineni a fost realizată în 10 luni, la nivelul standardelor actuale ale Rompetrolului. Este dotată cu toată gama de produse de benzină, motorină, plus GPL. Aici, clienții pot alimenta mașina, dar pot face și cumpărături la minimarketul din interior. Apoi, se pot odihni la terasa cochetă și pot servi produse de patiserie și de fast-food, toate proaspete, preparate de angajați în laboratorul propriu. „Ca o noutate pentru firma noastră, Pro Speranța, ne-am aliniat standardului Rompetrol și aici, în stație, se poate servi cafea. Avem o patiserie, facem produse de patiserie. Se pot servi prăjituri și produse de fast-food”, a mai spus Dan Ungureanu.

10 stații de încărcare pentru mașini electrice

Pro Speranța are doi asociați, frații Ovidiu și Dan Ungureanu, a fost înființată în 2002 în Argeș și are în jur de 200 de angajați. La stația de carburanți din Mărăcineni au fost create 14 locuri de muncă. Investiția de aici se ridică la aproximativ un milion de euro. Firma are și un program de finanțare ce va presupune montarea a 10 puncte de alimentare pentru mașini electrice. „Pentru firmă ne propunem să încercăm să aducem la un anumit standard și celelalte locații pe care le avem, să oferim clienților condiții optime de parcare, de alimentare cu carburant, de mâncare. Aici avem un program-pilot și vrem să montăm zece stații electrice pentru mașini electrice. Avem un proiect în derulare”, a concluzionat optimist Dan Ungureanu.

Citește și DACIA – în TOPUL celor mai mari 500 de companii din Europa Centrală şi de Est

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii