Web Analytics

90% dintre investigaţiile şi analizele de la Fundeni se fac şi la Piteşti

de | 23.08.2012 13:26 | Actualitate

# Clinica privată „Andreea Motoc” şi-a deschis porţile. Miercurea trecută, chiar în ziua de Sfânta Maria, o nouă clinică privată și-a deschis porțile în Pitești. Este vorba de unitatea medicală „Andreea Motoc”, o investiție de anvergură care oferă servicii medicale de excelență care nu sunt disponibile, la ora actuală, în sistemul de stat. Și asta datorită dotărilor, dar și a faptului că are în echipa sa medicală personalități marcante ale medicinei românești, cum ar fi prof. univ. dr. Mihai Voiculescu, șeful Secției de medicină internă a Spitalului Fundeni.

În prezența invitaților de marcă, precum primarul Tudor Pendiuc, viceprimarul Cornel Ionică, liderii Sindicatului Automobile Dacia, Nicolae Pavelescu (n.r.-fratele doctoriței Motoc) și Ion Iordache, consilierul județean Nicolae Velcea, președintele Blocului Național Sindical, Dumitru Costin, și, desigur, mulți medici, dr. Mioara Motoc, proprietarul clinicii, a spus că „vrem să îi ajutăm pe pacienții noștri să se trateze civilizat, la prețuri accesibile, fără să fie nevoiți să caute soluții în Capitală sau în străinătate. Clinica noastră intră pe piața privată a serviciilor medicale cu un avantaj deosebit, și anume o echipă strălucită de medici care a decis pentru prima dată să lucreze în mediul privat. Se poate face medicină de calitate și la noi în oraș”, a spus dr. Mioara Motoc, proprietarul clinicii. „Conceptul medical promovat aici este unul modern, iar forța de diagnosticare și tratament este de excepție. Pot spune că aici, la clinica Mioarei, se fac 90% din ce se poate face la Spitalul Fundeni. Acesta este unul dintre motivele pentru care am acceptat să lucrez alături de doamna doctor. Îi urez mult succes”, a declarat prof. univ. dr. Mihai Voiculescu, șeful Secției Clinice de Medicină Internă a Spitalului Fundeni. „O cunosc de mult timp pe doamna doctor Motoc, știu că este o profesionistă desăvârșită și de aceea sunt convins că va avea succes în tot ce va întreprinde”, a spus și primarul Tudor Pendiuc.

Echipă de elită și aparate unice în România

Profesorul Voiculescu nu este însă singura somitate a medicinei românești care va lucra la Clinica „Andreea Motoc”, și alți specialiști urmând să se alăture proiectului. „Vor lucra alături de noi medici de elită, buni profesioniști în ceea ce fac”, a explicat dr. Mioara Motoc, la inaugurarea noii clinici private. Pe lângă serviciile medicale la cel mai înalt nivel promise, noua clinica medicală se angajează să ofere și acces rapid la investigații complexe. Unitatea deține echipamente medicale, unice în țară, între care un aparat de stabilire a viremiei ultramodern, a cărui marjă de eroare este zero. De altfel, toate investigațiile și analizele medicale sunt realizate cu aparatură de ultimă generație (Siemens sau Dialab), folosită în premieră în România. Clinica „Andreea Motoc” oferă servicii medicale în specialitățile medicină generală și specialitate (cardiologie, nefrologie, hepatologie, endocrinologie, ginecologie), investigații paraclinice, explorări funcționale, analize medicale complete și medicina muncii. Toate vor fi disponibile pacienților, începând de luni, 3 septembrie. Reprezentanții noii unități medicale private susțin și că prețurile practicate sunt accesibile tuturor, încadrându-se în piața de profil.

Șampanie veche de 20 de ani

Pregătirile pentru inaugurarea clinicii au fost făcute la cel mai profesionist mod cu putință, dovadă că și cel mai mic detaliu a fost luat în calcul. Finisajele sunt perfecte, sălile de așteptare sunt luminoase și strălucesc de curățenie, clinica este dotată cu locuri de parcare, iar în față a fost plantat gazon, totul pentru confortul pacienților. Revenind la evenimentul de acum o săptămână trebuie spus că și protocolul s-a desfășurat în aceeași notă de profesionalism și eleganță, șampania cu care invitații au fost primiți fiind una de calitate, veche de 20 de ani.

Dumitru Costin de la BNS este clientul doctoriței Motoc de 14 ani

Cu toate că prezența liderului Blocului Național Sindical, Dumitru Costin, la inaugurarea clinicii „Andreea Motoc” a fost pusă pe seama relației dintre acesta și liderul SAD Nicolae Pavelescu, realitatea este cu totul alta. Costin a mărturisit că este unul dintre cei mai vechi clienți ai doctoriței Mioara Motoc. „Cred că sunt clientul doamnei doctor de aproape 14 ani și n-aveam cum să lipsesc. Sunt convins că va face treabă bună, așa cum, de altfel, a făcut tot timpul”, a mai adăugat Dumitru Costin. N. DINU

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii