7.12.2021: Dezbaterea oportunității construirii unui nou spital la Pitești

de | 2.12.2021 19:45 | Actualitate, Home

În data de 07 decembrie 2021, de la ora 15:00, în sala Filarmonicii din Pitești, se organizează întâlnirea publică pentru dezbaterea oportunității construirii unui nou spital la Pitești.

Sunt invitati să participe, alături de consilierii locali și delegați ai municipalității, pentru a-și expune opinia argumentată, reprezentanți cu autoritate, experiență și acces la informația din domeniul medical.

Va fi prima întâlnire privind acest subiect, între specialiștii în sănătate, management medical și reprezentanții mediului public. Vor fi discuții aplicate pe următoarele teme: costul investiției, costurile de funcționare, resurse umane, legislație – de la procedurile aplicate pacienților la decontarea serviciilor medicale, modele de studiat etc.

Citește și Noi treceri de pietoni înființate în Pitești

Dezbaterea din 07 decembrie va fi transmisă on-line pe pagina de Facebook a Primăriei Pitești. Cetățenii își pot exprima punctul de vedere sau sugestiile pe adresa de e-mail primaria@primariapitesti.ro, cu subiectul “oportunitate spital nou”.

În urma acestei dezbateri, vor rezulta primele concluzii, ce vor constitui baza de fundamentare a informării privind oportunitatea investiției într-un spital nou la Pitești.

Acest articol este despre: pitesti,spital nou

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara
Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara

Luni, 24 ianuarie, pe înălțimile de la Dâmbovicioara, locuri unde s-au jertfit numeroși ostași în ambele războaie mondiale, conducerea Consiliului Județean Argeș, prin vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, a participat la ceremonia dedicată zilei...

Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni
Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni

Accident grav, marți dimineață, pe Calea Câmpulung, din Pitești după ce o femeie a fost lovită din plin de o mașină. Evenimentul a fost anunțat de un polițist aflat în timpul liber, care a asistat victima până la sosirea medicilor. Din verificările preliminare,...