Web Analytics

Mihăiţă Ianovschi, antrenor principal FC Argeş: „Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători, printre care şi Cristi Tănase”

de | 23.06.2021 11:18 | Actualitate, Sport

Cristi Tănase şi Raul Rusescu par să fie loviturile pe care FC Argeş le dă în această perioadă de transferuri. Foştii jucători ai Stelei sunt liberi de contract, după despărţirea de Academica Clinceni.
În stagiunea recent încheiată, Tănase a adunat 27 de meciuri pentru Clinceni, marcând un gol. Rusescu a marcat de 6 ori în 30 de meciuri. Pentru Dodel, aceasta reprezintă o revenire de senzaţie în Trivale, acolo unde a mai jucat în perioada 2003-2009. El a ajutat la promovarea echipei, în 2007-2008, şi a ajuns la FCSB în 2009, unde a stat şase ani. Alături de roş-albaştri, el şi-a trecut în cont şi singurele trofee din carieră: trei titluri în Liga 1, două Cupe ale României, o Cupă a Ligii României şi o Supercupă a României.

”Suntem în discuții cu mai mulți jucători, printre care și Cristi Tănase. În ceea ce îl privește pe Raul Rusescu, pot spune că au fost discuții cu el, însă nu recent. Au existat unele discuții cu ceva timp în urmă. Repet, sunt numai discuții. Niciodată nu se știe ce poate rezulta din aceste discuții. Când vor semna contractele, clubul îi va prezenta așa cum trebuie”, ne-a declarat Mihăiță Ianovschi, antrenorul principal de la FC Argeș.

Citește și Mihăiţă Ianovschi, antrenor principal FC Argeş: „Dacă scăpăm de retrogradare şi oamenii sunt mulţumiţi, probabil că voi continua la FC Argeş”

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii