Web Analytics

Senatoarea Gorghiu salută prezența ministrului Czeke, la Pitești, alături de consilierul personal al premierului Cîțu

de | 9.04.2021 10:28 | Actualitate, Politica si Administratie

În cursul zilei de ieri, ministrul Dezvoltării și Lucrărilor Publice , Attila Czeke, a desfășurat o vizită de lucru în Argeș, unde s-a întâlnit cu parlamentarii de Arges și cu diverși reprezentanți ai autorităților publice locale. Cu acest prilej, argeșeanca Alina Gorghiu ( senator PNL), salută prezența ministrului Czseke, la Pitești, fiind însosțit de argeșeanul Radu Perianu, consilier personal al premierului Florin Cîțu.

„Veste bună pentru Argeș! Proiectul finanțat de Guvernul Cîțu va fi finalizat anul acesta. Este vorba despre sala polivalentă din Piteşti, a cărei valoare este de 99,4 milioane de lei, inclusiv TVA.

 

 

CITEȘTE ȘI: Ce caută politicienii în chestiunile medicale?

 

 

Sunt argeșeană și mă bucur tare că investițiile publice în economie merg bine.
Mulțumiri și felicitări prim-ministrului Florin Cîţu, ministrului Cseke Attila și consilierului prim-ministrului, argeșeanul Radu Perianu, pentru implicare și susținerea proiectului!
PS: Văd că ministrul și consilierul prim-ministrului au zi plină la Pitești. ” , a postat senatoarea Alina Gorghiu (PNL) pe pagina sa de socializare.

 

 

CITEȘTE ȘI: Investiţiile în infrastructura turistică a Argeşului care se vor finanţa prin PNRR, în atenţia senatorului Dănuţ Bica

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii