Piteșteanul Mario Tudose convocat din nou la Naţionala României Under 16

de | 3.04.2021 15:00 | Actualitate, Sport

 

În perioada 4-7 aprilie, naționala Under 16 a României va efectua un stagiu de pregătire la Centrul Național de Fotbal Buftea, care se va încheia cu un meci amical cu echipa Petrolul Ploiești U17.

Tricolorii născuți în 2005, pregătiți de Victor Ene, se vor reuni în data de 4 aprilie, iar meciul amical este programat pe 7 aprilie. Pentru această acţiune, selecţionerul tricolorilor a convocat un lot de 22 de jucători. Printre aceştia se regăseşte şi Mario Tudose de la FC Argeş. Fundaşul echipei alb-violete este pregătit la echipa de club de antrenorul Daniel Nicolae Ghiţă şi nu este la prima convocare sub tricolor. Puştiul a mai fost chemat la jumătatea lunii martie la un stagiu de pregătire la Timişoara, încheiat cu amical contra selecţionatei similare a Serbiei, pierdut de România, cu 0-3.

 

Citește și Spitalul Leordeni a depus documentația pentru finanțarea unui computer tomograf

 

Tudose se anunţă a fi o soluţie bună şi pentru echipa de seniori a clubului piteștean, fiind folosit de antrenorii Andrei Prepeliţă şi Mihăiţă Ianovschi în amicalele cu FC U Craiova şi Viitorul Constanţa. Mario este unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti ai grupei pregătite de Daniel Ghiţă, iar la începutul acestui an a semnat primul contract de profesionist cu FC Argeş.

Primele meciuri oficiale ale acestei generații vor avea loc în a doua parte a anului acesta. România va întâlni Germania, Rusia și San Marino în calificările pentru EURO U17 din 2022. Pentru a merge mai departe la Turul de Elită, tricolorii trebuie să încheie grupa pe unul din primele două locuri sau să se regăsească între cele mai bune 4 echipe de pe locurile 3. EURO 2022 dedicat juniorilor U17 este programat să se dispute în Israel.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii