Web Analytics

Cartierele din Pitești, fotografiate de Google Street View

de | 3.04.2021 11:34 | Actualitate

În perioada martie-octombrie 2021, cartierele din Pitești vor fi colindate de către mașinile Google Street View, care surprind imagini complete, la 360 grade. Municipiul a mai fost vizitat și fotografiat și în 2019, reactualizând astfel Google Maps, iar acum revin pe străzile din Pitești.

Dezvoltatorii acestei aplicații anunță că vor fi vizitate și orașele mici din împrejurimi. Astfel, cu ajutorul unui smartphone, puteți explora orașul, dar și cele mai îndepărtate colțuri ale lumii sau vizita obiective celebre, de la muzee la vârfuri de munte, pentru că Street View a pătruns și în locații unde au acces doar la picior, cu ajutorul echipamentelor speciale, scrie sursata.ro.

Street View din Google Maps este o reprezentare virtuală a lumii din jur pe Google Maps, alcătuită din milioane de imagini panoramice. Conținutul Street View provine din două surse: Google și colaboratorii noștri. Prin eforturile noastre colective, le oferim oamenilor de pretutindeni posibilitatea de a explora lumea virtual.”, este descrierea succintă de pe site-ul oficial.

CITEȘTE ȘI 51 de locuri noi de parcare sunt disponibile în zona Expo Parc, iar 6 în Centru

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii