Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni și-a mărit capacitatea cu 19 paturi Covid-19

de | 2.04.2021 12:56 | Actualitate

 

Începând cu luna aprilie 2021, Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni și-a mărit capacitatea cu 19 paturi destinate persoanelor cu infecție SARS-CoV-2 pentru asistarea cazurilor ușoare și medii, conform Hotărârii CJSU Argeș nr. 22/30.03.2021, ajungând la un total de 66 paturi, funcționând numai ca unitate COVID-19.

Au fost realizate circuitele în vederea examinării și internării medicale a pacienților bolnavi de COVID-19. S-au luat toate măsurile necesare asigurării unui tratament medicamentos conform protocolului terapeutic în vigoare, s-au asigurat toate normele de igienă și s-a instruit personalul medical pentru a putea asigura îngrijirea corectă și profesionistă a pacienților internați în cadrul spitalului.

 

Citește și Piteșteanul Cătălin Graure, victorie în Circuitul profesionist de Kickboxing

 

Echipa de conducere și echipa medicală, fac eforturi susținute atât pentru a putea oferi condiții de cazare și tratament la un standard ridicat tuturor pacienților, cât și pentru a le oferi echipamente de protecție personalului implicat în lupta directă cu această boală.

Managerul spitalului, Marian Clipici, asigură atât pacienții internați, cât și aparținătorii acestora, că întreg personalul medical care oferă asistență, tratament și îngrijire medicală este dedicat în întregime procesului de vindecare și tratare a fiecărui pacient în parte.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii