Web Analytics

Piteșteanul Cătălin Graure, victorie în Circuitul profesionist de Kickboxing

de | 2.04.2021 12:38 | Actualitate, Sport

 

Cătălin Graure este sportivul care a reprezentat clubul Aleph Kick-Boxing Club și Piteștiul în Circuitul profesionist de Kickboxing pe reguli de K1 – Colosseum Tournament Kickboxing. Competiția s-a desfășurat ieri În București și a fost transmisă în direct la Digi Sport.

 

Cătălin Graure este un sportiv înzestrat cu calități excepționale, dedicat și determinat, care își alimentează pasiunea cu o atitudine grozavă, care îi pune în valoare abilitățile sale tehnice. Mai trebuie spus că sportivul este legitimat la Aleph Kick-Boxing Club Pitești, club condus de Marius Cocean.

 

Citește și Preşedintele Pomicultorilor din România, dezamăgit de Parcul „Lunca Argeşului”

 

”A muncit mult, s-a străduit să fie cel mai bun și a câștigat! Cătă Graure ne-a făcut să ne simțim mândri prin prestația lui în cadrul Circuitului profesionist de Kickboxing K1 Colosseum Tournament Kickboxing. Felicitări Cătă, felicitări organizatorilor care au făcut posibilă desfășurarea acestui eveniment sportiv! Mulțumim celor care au crezut în potențialul sportivului nostru”, a fost mesajul postat pe facebook de Marius Cocean.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii