Web Analytics

Dacia, subiect de păcăleală de 1 aprilie, pe un site de transporturi

de | 2.04.2021 10:38 | Actualitate

Producătorul român de automobile Dacia a fost subiect de farsă într-un articol publicat de portalul german dedicat informațiilor din transport și logistică Eurotransport, într-un articol semnat de redactorul șef al revistei Camionagiul (Fernfahrer).
Articolul are titlul „Dacia Camion la preț fix. Dacia Trucks intră în afacerea cu camioane” și descrie cu detalii tehnice veridice noul proiect al producătorului român de automobile de la Mioveni. E vorba despre producția unui camion care să concureze mai ales prin preț pe piața de profil. Sub denumirea Camion, sursa citată scrie că Dacia intenționează să acceseze zone noi de afaceri și sub umbrela Reanult Trucks să ofere un cap tractor la un preț fără concurență pe piață.

CITEȘTE ȘI Au crescut vânzările de mașini Dacia pe piața franceză

Cinci culori simple disponibile pentru modelul Dacia Camion

„Dacia Camion se bazează pe Renault Trucks T. Similitudinea vizuală nu poate fi negată la prima vedere, dar Camion este imediat recunoscut ca o Dacia autentică. Conform departamentului de proiectare, designul secțiunii frontale inferioare s-a bazat în mare măsură pe vehiculele comerciale ușoare ale mărcii. Cu aceasta, designerul-șef Juliette Crayon vrea să ancoreze tânărul brand în mintea logisticienilor și a șoferilor, imediat.”, scrie sursa citată, care folosește numele unei persoane inexistente însă.

Preț imbatabil pentru viitorul camion Dacia

CITEȘTE ȘI Dacia are planuri noi pentru 2021

„Când vine vorba de preț, Dacia deschide din nou un nou drum. Dacia este foarte pragmatică aici. Conglomeratul româno-francez cere 50.000 de euro – un preț fix. Desigur, Dacia Camion poate fi modernizat cu o mică selecție de extra opțiuni, care sunt disponibile și pentru Renault Trucks T. Dar același lucru se aplică acolo: strict conform listei de prețuri. Oricine așteaptă o cabină goală pentru 50.000 de euro va fi plăcut surprins. Frigiderul, de exemplu, este deja inclusă în prețul de bază.”, se scrie despre prețul noului camion.
Citeşte întreaga ştire: Dacia, subiect de păcăleală de 1 aprilie, pe un site de transporturi: „50.000 € preț fix!”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii