Dacia are planuri noi pentru 2021

de | 29.03.2021 09:58 | Actualitate, Home

Dacia pregătește lansarea unui nou model, care va înlocui vechiul MCV, este gata de lansarea faceliftului Duster, chiar în acest an, dar ia în calcul și să grăbească lansarea primului SUV compact al mărcii, Bigster.
Noul director al Dacia, Mihai Bordeanu, a prezentat toate noutățile și schimbările prin care trece Dacia, într-o perioadă destul de complicată pentru industria auto.

Planurile Dacia sunt foarte amibițioase, chiar dacă efectele pandemiei au pus frână unor lansări extrem de importante pentru marcă. Noul director al Automobile Dacia și responsabil cu vânzările mărcii pe piețele din estul Europei, Mihai Bordeanu, a explicat ce înseamnă pentru marcă noua reorganizare impusă de planul Renaulution, prezentat de CEO-ul Luca de Meo.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/auto-transporturi/planurile-dacia-pentru-2021-vom-lansa-duster-facelift-automat-si-un-inlocuitor-pentru-mcv-bigster-poate-veni-mai-devreme-20081595

CITESTE SI Noi versiuni Dacia Sandero, în vizorul designerilor auto

 

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Facultatea de Jurnalism, Pitești, an 3 Colaborator la Jurnalul de Argeș

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre:

Ultimele articole

Noi treceri de pietoni înființate în Pitești
Noi treceri de pietoni înființate în Pitești

Pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere, Primăria Municipiului Piteşti a dispus înființarea a două treceri de pietoni, prin Administraţia Domeniului Public, astăzi, 02.12.2021, astfel: Citește și Prima bătălie a războiului pentru Mausoleul...