S-au ales cu două dosare penale pentru conducerea sub influența alcoolului

de | 12.03.2021 16:46 | Actualitate

În ziua de 11 martie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş au depistat un bărbat de 45 de ani, din Bucureşti, care conducea un autoturism pe str. 1 Mai din Curtea de Argeş, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Bărbatul a fost supus la recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal. Șoferul s-a ales cu permisul de conducere suspendat, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie.

Tot ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au sesizat un bărbat de 45 de ani, din aceeaşi localitate, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, din verificări s-a stabilit că acesta avea dreptul de a conduce suspendat. Din cauza celor întâmplate, bărbatul s-a ales cu dosar penal.

CITEȘTE ȘI Femei agresate în propria familie

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii