Web Analytics

Tudor Pendiuc s-a ales cu suspendarea permisului pe 30 de zile după ce a acroșat un pieton

de | 24.02.2021 16:54 | Actualitate

 

Tudor Pendiuc, fostul primar al municipiului Pitești a fost implicat astăzi într-un eveniment rutier, el fiind cel care a anunțat incidentul la 112. Mai exact, fostul primar a acroșat cu mașina un bărbat. Pietonul a plecat de la locul incidentului, deși Tudor Pendiuc a raportat cele întâmplate la Poliție.

Comunicat Poliție: ”Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, referitoare la un eveniment rutier dintre un autoturism și un pieton, petrecut pe raza municipiului Piteşti, Compartimentul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În jurul orei 11:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către un bărbat de 66 de ani, cu privire la faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier cu un pieton, în apropierea unei unităţi de învăţământ din municipiul Piteşti.

 

Citește și Prefectura Argeș: Nemulțumirile protestatarilor din centrul Piteștiului vor fi transmise Guvernului României

 

Până la sosirea la faţa locului a poliţiştilor din cadrul Biroului Rutier Piteşti, pietonul a plecat de la faţa locului, fiind identificat ulterior. Din verificările efectuate, s-a stabilit că evenimentul rutier s-a petrecut pe fondul neacordării priorităţii de trecere unui pieton, care se angajase în traversarea drumului pe marcajul pietonal, fără ca pietonul să fi suferit leziuni.

Ca urmare a abaterii constatate, conducătorul auto a fost sancţionat cu avertisment, conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, fiind aplicată şi sancţiunea complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 30 de zile”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii