Web Analytics

Prins în flagrant de polițiștii BCCO Pitești în timp ce încerca să vândă droguri

de | 11.02.2021 14:36 | Actualitate

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au depistat un bărbat, de 40 de ani, din București, în timp ce ar fi încercat să comercializeze amfetamină.
În ziua de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au depistat în flagrant delict un bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc. Totodată, pentru administrarea probatoriului au fost efectuate trei percheziții domiciliare, la imobilele utilizate de cel în cauză, de pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov.
În urma perchezițiilor au fost descoperite şi ridicate 850 gr. amfetamină, 200 gr de cannabis, aprox. 1000 gr de ciuperci halucinogene, 15 comprimate ecstasy, 5 timbre LSD, 5 gr haşiş, 60 gr. ketamină, 150 gr de substanţă pulverulentă/cristalină susceptibila a fi droguri de mare risc, 15 kituri cu miceliu (destinate creşterii ciupercilor halucinogene deja însămânţate), precum şi mai multe ustensile folosite la prelucrarea şi consumul drogurilor – 2 deshidratoare, 1 cantar electronic de precizie, 4 grindere, 51 de recipiente cu urme de fragmente vegetale, 200 de pliculete autosigilante cu urme de droguri, 3 pipe, precum şi alte obiecte şi înscrisuri cu valoare probatorie.
Valoarea de comercializare a substanţelor cu efect psihoactiv descoperite în urma percheziţiilor este aproximativ 50.000 de euro.
După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în faţa Tribunalului Argeş pentru dispunerea unor măsuri preventive.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii