Web Analytics

Zoană a comis-o din nou: a pus pe Facebook un clip video cu imagini nostalgice din comunism, pe muzica a trei maneliști

de | 6.06.2018 09:16 | Actualitate

Postare Gabriela ZoanaEuroparlamentarul argeșean Gabriela Zoană a comis-o din nou. Zilele trecute, Gabriela Zoană a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip cu imagini din perioada comunistă, pe muzica a trei maneliști. Site-ul G4media.ro a scris un amplu articol despre această postare nefericită. Iar la o oră după apariția articolului, Gabriela Zoană și-a sters postarea inițială.
Concret, pe 3 iunie Gabriela Zoană distribuise pe contul său de Facebook un clip cu zeci de imagini din România comunistă, acompaniate de melodia a trei cântăreți de manele. Gabriela Zoană și-a însoțit postarea cu textul ”Amintirile fac parte din viața mea și a ta! Vă doresc o duminică plină de lumină în suflet!”. În colajul video sunt postate imagini de pe litoralul românesc, dintr-o alimentară comunistă, dar și pasageri stând agățați pe scările autobuzelor ticsite. De altfel, un utilizator a comentat pe Facebook că ”din acest videoclip sincer chiar nu vreau sa mai am de a face cu cozi la oua, pâine sau orice alt aliment sau orice altceva care proslăvea sau ridica la rang maxim conducerea partidului și statului de atunci”.
Melodia din fundal, numită ”Amintiri din copilărie”, este cântată de Asu, Ticy și Bobby, trei cântăreți cu multe manele postate pe YouTube.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole