Web Analytics

Ziua Imnului Național sărbătorită pe ritmuri de fanfară, la Mioveni

de | 26.07.2021 11:14 | Actualitate, Politica si Administratie

În fiecare an, la data de 29 iulie, este sărbătorită Ziua Imnului Naţional al României, simbol naţional, alături de drapelul tricolor, stema ţării şi sigiliul statului.
Pe plan local, această zi de sărbătoare va fi marcată de instituțiile și autoritățile publice din orașul Mioveni prin manifestări cultural-educative, organizate de Centrul Cultural Mioveni și Consiliul Local.

 

 

CITEȘTE ȘI: Tânăr de 20 de ani drogat, găsit inconștient pe o bancă din Războieni

 

 

Evenimentul va începe la ora 19.00 și se va desfășura în Centrul Civic al orașului, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia. Programul va cuprinde pe lângă manifestările cu caracter evocator și istoric, mai multe momente artistice susținute de Ansamblul Folcloric ”Plai de Dor”, Ansamblul Folcloric ”Dorulețul”, solistele Roxana Dumitrache și Alecsandra Păunoiu. Cu ocazia acestui eveniment deosebit, Fanfara “Argeșul” va susține un program muzical tematic, dedicat sărbătorii Imnului Național.

Evenimentul organizat cu această ocazie, în data de 29 iulie, se va desfășura cu respectarea normelor sanitare și a măsurilor de siguranță impuse de situația pandemică.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii