Ziua Imnului Național, sărbătorită la Mioveni. Manifestări militare și concert susținut de Fanfara Argeșului

de | 30.07.2021 12:30 | Actualitate, Cultura, Home

Ziua Imnului Național a fost sărbătorită la Mioveni în data de 29 iulie, cu onorul dat de autorități simbolului național, în Centrul Civic al orașului și un concert de muzică militară susținut de Fanfara Argeșul.
Programul aniversar a debutat cu parada “Fanfarei Argeșul” pe Bulevardul Dacia și a continuat cu manifestări cu caracter evocator și istoric, urmate de o serie de momente artistice susținute de Ansamblul Folcloric ”Plai de Dor”, Corala Sfânta Maria, solistele Roxana Dumitrache și Alecsandra Păunoiu. În încheiere Fanfara “Argeșul” a susținut un program muzical tematic, dedicat sărbătorii Imnului Național.
La evenimentul organizat de Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni au participat reprezentanți ai administrației locale și parlamentari.
Manifestarea s-a desfășurat cu respectarea măsurilor de siguranță impuse de situația pandemică.
Acest articol este despre: fanfara argesul,mioveni,ziua imnului national

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Interpelare a senatorului Dănuţ Bica despre DN 7C Transfăgărăşan
Interpelare a senatorului Dănuţ Bica despre DN 7C Transfăgărăşan

Senatorul PNL de Argeș Dănuț Bica s-a adresat ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Mihai Grindeanu, pe tema reabilitării și modernizării DN 7C Transfăgărășan: ”Din păcate, zona montană înaltă a DN 7C, cuprinsă între kilometrul 104 (Piscu Negru,...