Web Analytics
scris sâmbătă, 17.06.2023

Ziua de naştere a Regelui Charles al III-lea a fost sărbătorită pentru prima dată cu tradiţionala paradă militară Trooping the Colour 

Regele Charles al III-lea şi-a sărbătorit oficial sâmbătă ziua de naştere, prima în calitate de suveran, cu tradiţionala paradă militară Trooping the Colour, care s-a încheiat cu apariţia familiei regale la balconul Palatului Buckingham de unde a urmărit un spectacol aviatic pe cerul Londrei, relatează AFP şi Reuters.

Ziua de naştere a Regelui Charles al III-lea a fost sărbătorită pentru prima dată cu tradiţionala paradă militară Trooping the Colour 

Organizată în fiecare an în luna iunie, această ceremonie marchează în mod public ziua de naştere a regelui, care a împlinit 74 de ani la 14 noiembrie, dar l-a sărbătorit în privat.

Citește și Proiect la Nucşoara pentru structurile de tip „Landscape”, cu unităţi turistice motorizate

La puţin peste o lună de la încoronare, mii de britanici au profitat de vremea frumoasă pentru a-şi sărbători încă o dată noul monarh.

În ceea ce reprezintă omagiul anual al armatei britanice pentru monarh, Charles a fost întâmpinat cu un salut regal şi a efectuat o inspecţie a soldaţilor în faţa a 8.000 de spectatori. Culoarea, sau steagul regimentului, care a fost arborat în cadrul ceremoniei aparţine Batalionului 1 al Gărzilor Galeze.

Chiar înainte de apariţia familiei regale, 41 de salve de tun au fost trase din Green Park, care se învecinează cu reşedinţa regală.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *