Web Analytics

Zina Ghiţulescu, concert cu bandul Filarmonicii Piteşti

de | 23.03.2023 12:10 | Actualitate, Cultură, Home

Filarmonica Pitești organizează un nou concert de jazz&pop, vineri, 24 martie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional. Solista Zina Ghițulescu și membrii bandului filarmonicii, clarinetistul Ionuț Tolea, pianistul Victor Buștean, percuționistul Gabriel Barani și chitaristul Alexandru Iordache, vor aduce în fața publicului pagini muzicale de mare popularitate.
Zina Ghițulescu a absolvit Liceul de Arte „Dinu Lipatti” din Pitești și a urmat cursurile Facultății de Muzică (secția pedagogie muzicală) de la Universitatea din Pitești. Timp de 10 ani a cântat alături de orchestra „Doina Argeșului” și este laureată a mai multor festivaluri de folclor, printre care: „Mamaia”, „Maria Lătărețu”, „Maria Tănase”. A fost prezentă în multe ediții Tezaur folcloric, realizate de regretata Marioara Murărescu.

Biletele pot fi procurate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 40 de lei și 30 de lei, în funcție de categoria locului. Un bilet pentru pentru elevi și studenți este 10 lei, respectiv 7,50 lei, iar pentru pensionari, 20 de lei, respectiv 15 lei. Abonamentele sunt valabile.
M.S.

Citește și La Filarmonica Piteşti încep înscrierile pentru „Festivalul Tineretului”

Citește și Concertele de pian ale lui Liszt și Rahmaninov, la Filarmonica Pitești

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *