Web Analytics

Zelenski va vorbi astăzi în Parlamentul României

de | 4.04.2022 18:00 | Actualitate, Politica si Administratie

Președintele Zelenski se va adresa, luni seară, Parlamentului României. Discursul președintelui ucrainean va fi de aproximativ 10 minute și vine la scurt timp după dezvăluirile prezentate în presa internațională despre crimele de război ale Rusiei lui Putin.

Birourile Permanente Reunite au aprobat plenul comun în care președintele Zelenski se va adresa aleșilor din Parlament. Premierul Ciucă va avea și el un discurs, deși, inițial, propunerea venită de la Senat prevedea discursuri de trei minute pentru Florin Cîțu și Marcel Ciolacu. O stare de incertitudine și confuzie a existat în parlament înaintea deciziilor luate în Biroul Permanent Reunit, au remarcat deputații și senatorii, potrivit romania.europalibera.org.

Citește și:Eveniment mondial de strângere de fonduri intitulat „Susținem Ucraina” („Stand Up for Ukraine”), la Varșovia

De la invazia Rusiei în Ucraina, în 24 februarie, Zelenski a făcut un tur de forță, având intervenții video în parlamentele mai multor state, între care Marea Britanie, Canada, SUA, Germania, Italia, Israel, Polonia, precum și în Parlamentul European. De asemenea, el a avut o intervenție și la summitul extraordinar al NATO la care a luat parte și președintele american Joe Biden.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. „Zelenski va vorbi astăzi în Parlamentul României”.
    De tara-i sa aiba grija, javra’mputita; nicicum sa nu latre „ca cateaua” la luna ori la stele ! Mor oamenii … pe capete si jigodia’mputita joaca un teatru’mputit, fix cum facura in urma/’89 si pe la noi/alti ghertoi scarbosi !
    In hau,cu voi jtl-urilor: jigodii, javre, tute, lepre si lichele !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *