Web Analytics

Zeci de foşti mari fotbalişti la meciul caritabil organizat pentru Viorel Turcu

de | 27.07.2019 10:25 | Actualitate

Vineri seara, zeci de foşti mari fotbalişti ai României au fost prezenţi pe stadionul Nicolae Dobrin la meciul caritabil organizat pentru Viorel Turcu, fostul mare fotbalist al României, care se confruntă cu multiple probleme de sănătate şi are nevoie de proteze noi la picioare.

Viorel Turcu a fost cel care a dat lovitura de începere și a urmărit meciul în tribună alături de invitaţii de onoare Mircea Lucescu și Helmut Duckadam.

Meciul, disputat între legendele echipei naționale a României și legendele lui FC Argeș a fost câştigat de către „tricolori” cu scorul de 4-3, după ce la pauză era 2-2.

Golurile au fost înscrise de Dică, Tameș (2) și Vlădoiu, respectiv Moromete, N, Diță și Dulcea.

Printre alții, la echipa legendelor echipei naţionale au jucat Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, Vasile Maftei, Valentin Bădoi, Marian Aliuță, Marian Savu, Daniel Iftodi sau Nicolae Dică, iar la alb-violeți au evoluat, printre alții, Bogdan Vintilă, Vasile Popa, Jean Barbu, Marius Radu, Nicolae Diță, Daniel Ghiță, Raul Marincău, Paul Ciobanu, Iulian Crivac, Marius Prisăceanu, Cornel Cristescu sau Marian Jilăveanu.

Legendele echipei naționale a României și legendele lui FC Argeș au jucat astăzi un meci amical pe stadionul „Nicolae Dobrin” pentru o cauză nobilă. Toate încasările au fost date lui Viorel Turcu (58 de ani).

Viorel Turcu a fost de trei ori campion al României, cu FC Argeș (1979), Dinamo (1984) și Steaua (1987). Fostul mijlocaș are și șapte selecții în prima reprezentativă a României.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii