Zeci de voluntari, liceeni și studenți piteșteni, implicați în organizarea ”Simfoniei Lalelelor” 2022

de | 15.04.2022 07:21 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Timp de trei zile, în acest week-end, Parcul ”Lunca Argeșului” va deveni punctul central de atracție pentru comunitatea piteșteană, găzduind, în premieră, ediția a 45-a a ”Simfoniei Lalelelor”.

Organizatorii sunt sprijiniți, în efortul de a se asigura că vizitatorii festivalului se vor bucura, în condiții optime, de manifestările oferite în cadrul evenimentului, de 45 de voluntari, adolescenți și tineri piteșteni.

Citește și În căutarea primului succes din play-off! FC Voluntari-FC Argeș, sâmbătă, ora 17.30

Studenți ai Universității din Pitești, alături de liceeni de la Colegiul Național ”I. C. Brătianu” și de la Colegiul Național ”Alexandru Odobescu”, coordonați de către președintele Asociației Studenților Universității Pitești, Cristian Popescu, vor oferi informații sau ghidare vizitatorilor, vor supraveghea zonele în care sunt concentrate activitățile pentru o bună desfășurare a evenimentului și vor distribui pliante celor prezenți.

Așadar, pentru informații privind programul manifestărilor și circuitul atracțiilor sau pentru sprijin, la nevoie, apelați cu încredere la voluntari, pe care îi veți putea recunoaște după legitimația de ”Voluntar” și după eșarfa de culoare mov pe care o vor purta la gât sau pe braț.

Acest articol este despre: pitesti,simfonia lalelelor,voluntari

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed