Web Analytics

Zeci de tineri și copii la „Marșul pentru viață” din Pitești

de | 27.03.2022 13:57 | Actualitate, Cultură, Politica si Administratie

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a organizat o nouă ediție a ,,Marșului pentru viață”, sâmbătă, 26 martie, în Pitești.

Participanții au purtat pancarte cu mesaje pentru susţinerea femeii, a familiei şi a vieţii, scopul fiind acela de a atrage atenţia asupra numărului mare de avorturi care se fac în spitalele din România.


Au fost prezenți consilieri eparhiali, preoți din parohiile argeșene și credincioși, părinți cu copii, tineri și vârstnici.
Toți au pornit din fața Teatrului Al. Davila pe traseul Biblioteca Municipală „Dinicu Golescu” – Biserica Sf. Mare Mc. Gheorghe din piața Vasile Milea, unde a fost săvârșită o slujbă de Tedeum.
Doctorul Bogdan Diaconu, în calitate de reprezentant al cadrelor medicale din județul Argeș, a adresat un scurt mesaj.

Citește și Elevi din Mioveni, locul 1 la Concursul Național de Robotică


Corul ,,Glasul Arhanghelului” de la parohia argeșeană Micești împreună cu grupul de chitariști de la Centrul Cultural din orașul Ștefănești, coordonați de profesor Andreea Urs, au însoțit participanții la acest eveniment.


„Prin participarea la Marșul pentru viață credincioșii au oferit astăzi o mărturie vie despre importanța și sensul creștin al vieții umane, despre efectele dezastruoase ale avortului asupra familiei și societății și despre necesitatea sprijinirii femeilor care urmează să nască pruncul binecuvântat de Dumnezeu”, a transmis Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului.

Foto: Cristian Gheorghe, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului Facebook

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *