Web Analytics

Elevi din Mioveni, locul 1 la Concursul Național de Robotică

de | 27.03.2022 12:03 | Actualitate

Elevi ai liceului Tehnologic de Construcții Mașini din Mioveni au obținut locul 1 la concursul național de Robotică NEXTLAB TECH 2021. 

Ediția 2021 a concursului de robotică NEXTLAB.TECH a reunit peste 44 000 de elevi și peste 1600 de școli. Din cei 44 000 doar 2800 de elevi au reușit să se califice în faza a II-a a concursului national și numai 696 în faza finală. 

Robotica școlară este unul din domeniile esențiale pentru meseriile viitorului, iar începând cu anul acesta concursul de robotică școalară NEXTLAB.TECH va beneficia de finanțare din partea Ministerului Educației Naționale din România funcționând în regim de olimpiadă.

“Felicitări tuturor elevilor din Mioveni, participanți la cel mai mare concurs național de robotică, precum și profesorilor îndrumători, care i-au ajutat să obțină rezultate remarcabile pentru orașul nostru!

Liceul Tehnologic Construcții de Mașini – Mioveni s-a clasat pe LOCUL 1 în TOP ROBOȘCOLI, în funcție de numărul de elevi din clasamentul final al concursului de robotică NEXTLAB.TECH 2021.”, a transmis și primarul Ion Georgescu elevilor de la Mioveni. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *