Web Analytics
scris vineri, 28.04.2023

Zeci de tineri au fost prinşi cu substanţe interzise la festivalurile de la mare

În prima zi de festival, la Sunwaves, Mamaia, pentru 22 de persoane au fost întocmite actele procedurale. Acestea au fost predate organelor de poliție. Tinerii au fost prinși de jandarmii de la Gruparea Mobilă din Constanța, în noaptea de 27 spre 28 aprilie, în timp ce se aflau sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

Zeci de tineri au fost prinşi cu substanţe interzise la festivalurile de la mare

Citește și: Toţi inculpaţii din dosarul „Consultanţa”, achitaţi la instanţa supremă!

”22 de persoane au fost blocate de către colegii noștri, asupra acestora au fost găsite substanțe interzise din rândul celor psihoactive. Nu au fost prinși sub formă de grup. Ei au fost prinși în zona de desfășurare în zona festivalului Sunwaves. Persoanelor în cauză li s-au întocmit documentele procedurale cerute de lege în astfel de cazuri și au fost predate către poliție”, a declarat, pentru replicaonline.ro, locotenent colonel Constantin Murariu, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Constanța

La Costinești, a fost ceva mai liniște, nefiind incidente majore sau tineri care să creeze probleme.  Aici are loc în aceste zile festivalul Beach Please. Sute de poliţişti, jandarmi şi pompieri vor interveni în minivacanța de 1 mai la Costinești, Vama Veche și Mamaia, unde vor avea loc mai multe evenimente și festivaluri. Oamenii legii vor acționa zilnic pentru ca turiștii să fie în siguranță.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *