Web Analytics
scris joi, 20.10.2022

Zece medalii au obţinut sportivii de la CSM Piteşti la Campionatul Naţional de Judo

Week-end-ul trecut a avut loc la Turnu-Severin finala Campionatului Național Ne-waza Judo. Sportivii legitimați la Clubul Sportiv Municipal Pitești au obținut nu mai puțin de zece medalii. Astfel, la Under 13, Darius Deaconescu a obținut medalia de aur la categoria 42 kg, David Nourescu a luat medalia de argint la categoria 60 kg și Yanis Anghelina a ocupat poziția a treia la categoria 42 kg.
De asemenea, la Under 15, medaliile de aur au revenit sportivilor Alin Tudor, la categoria 38 kg, Patricia Staicu, la categoria 52 kg și Rareș Neacșu, la categoria +66 kg.
Argintul a fost adjudecat de Patricia Staicu, la categoria 52 kg, iar medaliile de bronz au fost obținute de Maria Iatagan, la categoria 52 kg, Mario Anghel, la categoria 46 kg și Emanuel Preda, la categoria 55 kg. Mai trebuie spus că CSM Pitești s-a clasat pe locul I la Under 15 și pe locul III la Under 13.

Zece medalii au obţinut sportivii de la CSM Piteşti la Campionatul Naţional de Judo

Citește și Medalii pentru sportivii de la CSM Pitești la Cupa Europeană de Judo

Citește și Rezultat istoric pentru disciplina judo-kata de la CSM Pitești

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...