Web Analytics

Xiaomi Redmi Note 10 Pro: un telefon ieftin imbatabil

de | 16.06.2021 18:30 | Actualitate, Economie

Probabil cel mai performant telefon accesibil din 2021, acest telefon Redmi nu numai că oferă specificațiile pe hârtie, ci vine și cu o experiență de utilizare extraordinar de bună pentru utilizator. Neajunsurile sunt foarte puține, așa că, chiar dacă nu știi numele mărcii, nu îți face griji, acest telefon ieftin este foarte eficient.

Avantaje:

• Preț atrăgător
• Specificații și ecran cu rezoluție mai mare decât mulți rivali cu prețuri similare
• Durată de viață solidă a bateriei
• Camera principală este decentă

Dezavantaje:

• Decuparea găurilor este prea evidentă
• Umflătura camerei provoacă o mișcare deranjantă pe o suprafață plană
• Fără stabilizare optică – Modul de noapte devine o problemă
• Probleme minore de software

Redmi devine rapid un nume pare pe piața telefoanelor ieftine. Xiaomi Redmi Note 10 Pro arată clar de ce: este plin de specificații bune, ceea ce îl face să fie mai bun decât orice concurență apropiată.
Este posibil ca numele mărcii să nu poată fi recunoscut instantaneu de toți – Redmi este o ramură a Xiaomi, prin urmare, nu este de mirare că Note 10 Pro este privit ca un Xiaomi Mi 11. Dar atunci când accesibilitatea este obiectivul tău principal, cu siguranță acesta este telefonul pentru tine.

Design & Display

Xiaomi Redmi Note 10 Pro se pare că este o placă de sticlă și plastic destul de frumoasă. Există Gorilla Glass 5 pentru a proteja partea din față și nu ai un cadru mare care să reducă ecranul.
Ceea ce iese mai proeminent din ecran, față de alte telefoane, este camera perforată.
Partea din spate a Xiaomi Redmi Note 10 Pro este din plastic, dar nu arată prea ieftin. Prinde amprentele într-un mod similar cu sticla, dar este suficient de ușor de șters.
Singura problemă de pe spatele Redmi este acea ieșire proeminentă a camerei. Nu numai că este mare, este și descentrată și, prin urmare, telefonul se clatină peste tot atunci când este așezat pe un birou.
Dacă încă ești fan al căștilor cu fir, atunci mufa de 3,5 mm ți se va potrivi perfect.
Ecranul este un aspect foarte atractiv al telefonului. În primul rând, este mare, la 6,67 inci pe diagonală. Dar, mai important decât atât, are o rezoluție Full HD +.
Cealaltă caracteristică importantă a acestui ecran este că oferă o rată de reîmprospătare de 120Hz, ceea ce poate oferi o experiență vizuală mai lină.

Performanță și baterie

Xiaomi Redmi Note 10 Pro are o durată excelentă de viață a bateriei, chiar și cu rata mare de reîmprospătare. Capacitatea bateriei este mare, ceea ce explică motivul acestei longevități, dar există și combinația de procesor și software. Cu platforma Snapdragon 732G de la Qualcomm sub capotă, Redmi atinge o performanță rezonabilă care limitează supraîncălzirea.
Procesul este capabil să gestioneze mai multe aplicații, inclusiv jocuri, fără insuficiențe grafice deosebite. Singurele bâlbâieli ușoare tind să apară atunci când sare între aplicații.

Camere

Sistemul camerei foto spate:

– Principală: 108-megapixeli, dimensiunea senzorului de 1 / 1,52 în (dimensiunea pixelilor de 2,1 um), diafragma f / 1,9,
– Largă (câmp vizual de 118 grade): 8MP, f / 2.2
– Macro: 5MP, f / 2.4, focalizare automata
– Adâncime: 2MP, f / 2.4

Cameră frontală:

– 16-megapixeli, diafragmă f / 2,45
Xiaomi Redmi Note 10 Pro are o configurare quad pe spate, din punct de vedere al camerei. Este un pic cam mult, mai ales pentru că senzorul de adâncime nu este deloc necesar sau util deloc, iar unghiul ultra-larg nu este cel mai bun din punct de vedere al calității. Totuși, senzorul macro de 5 megapixeli este destul de distractiv. Chiar și în condiții de lumină slabă, rezultatele foto ale Redmi Note 10 Pro sunt bune.

Verdict

După cum am spus mai sus, Redmi devine un factor de perturbare cheie pe piața telefoanelor accesibile. Note 10 Pro arată clar de ce: acest dispozitiv nu are doar specificații decentă, ci și livrează.
Rezoluția este mai mare decât la telefoanele rivale apropiate, software-ul este mai stabil decât la alte telefoane MIUI 12, iar camera principală de 108 megapixeli este o unitate capabilă.
Neajunsurile sunt doar puține și între ele, ceea ce înseamnă că primești un telefon bun pentru bani puțini, cu puține compromisuri.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii