Web Analytics

Weekend-ul viitor, ultimele spectacole din „Luna de Teatru la Mioveni”

de | 22.03.2017 19:56 | Cultură

9 maia morgensternÎn perioada 3 – 26 martie, Primăria Orașului Mioveni a organizat cea de-a IV-a ediție a evenimentului „Luna de Teatru la Mioveni”. În decursul lunii martie, în zilele de vineri și duminică, se vor derula, în total, nouă spectacole de teatru, inclusiv teatru pentru copii. Ultimele spectacole din „Luna de Teatru la Mioveni” vor avea loc după cum urmează:
Vineri 24 martie – „Varșovia: Ghid turistic”, ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia – un bilet costă 50 de lei. Distribuţie: Maia Morgenstern (foto), Claudiu Istodor, Natalie Ester, Rudy Rosenfeld și Viorica Bantaş. Regia: Eugen Gyemant (audienţă +12 ani).
De asemenea, elevii claselor I – IV de la școlile din Mioveni vor beneficia gratuit de piesa de teatru „Lumea cu Păcală” ce va fi susţinută la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni, vineri, 24 martie, de la ora 12.00. Distribuție: Alexandru Măndoiu (Păcală) și Petrișor Ionescu (va interpreta un dublu rol – Străjerul și Boierul). Regia – Maria Simona Arsu.
Duminică 26 martie – „Creditul”, ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia – un bilet costă 40 de lei. Distribuţie: Răzvan Vasilescu, Șerban Pavlu. Regia: Mihai Constantin (audienţă +12 ani).

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii