Web Analytics

Week-end plin de incendii în județul Argeș

de | 4.02.2018 10:13 | Actualitate

week incendiuÎn perioada 02.02.2018, ora 08.00 – 04.02.2018, ora 08.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Astfel, uechipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Bradu a intervenit în localitatea Suseni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 1.000 mp de vegetație uscată.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit pe A1 km 110, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 2.500 mp de vegetație uscată și mărăciniș.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș a intervenit în localitatea Băiculești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Garda de Intervenție Nr.2 Topoloveni a intervenit în localitatea Beleți – Negrești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o căpiță de fân. Au ars aproximativ 1.200 kg de fân.

Două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în localitatea Moșoaia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. A ars adăpostul de animale pe o suprafață de aproximativ 4 mp.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit în localitatea Boteni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Au ars acoperișul grajdului pe o suprafață de circa 30 mp și aproximativ 2.000 kg de fân depozitat în pod.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Garda de Intervenție Nr.2 Topoloveni au intervenit în localitatea Bogați, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. Au ars: planșeul din paiantă și acoperișul casei pe circa 30 mp.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii