Web Analytics
scris miercuri, 11.09.2024

Week-end cu filme, la ”Cinema București”

Sâmbătă, 14 septembrie 2024, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi reproiectat filmul ”Zile perfecte”, regizat de Wim Wenders, în rolurile principale fiind Yumi Asô, Tokio Emoto, Tomokazu Miura, Arisa Nakano și Sayuri Ishikawa. Fiecare zi din viața noastră poate fi perfectă, dacă vedem micile bucurii care ne înconjoară. Asta ne arată Hirayama, un om pe deplin mulțumit cu viața sa simplă ca îngrijitor al toaletelor din Tokio.

Week-end cu filme, la ”Cinema București”

Perfect Days este o odă adusă bucuriilor și plăcerilor simple ale vieții. Totodată, este un reminder pentru a ne schimba perspectiva și a îmbrățișa frumusețea care ne înconjoară. Fiecare zi poate fi perfectă. Prețul unui bilet la acest film este de 10 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Citește și Pitești: Bărbat arestat pentru încălcarea ordinului de protecție și amenințare

Duminică, 15 septembrie 2024, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă ”București” va fi reproiectat filmul ”Visul”, regizat de Cătălin Saizescu, în rolurile principale fiind Vlad Logigan, Georgiana Saizescu, Serghei Mizil și Gloria Găitan. Inspirat din fapte reale, filmul regizat de Cătălin Saizescu după un scenariu semnat de Gabriel Gheorghe – actor al Teatrului Alexandru Davila din Pitești, reprezintă o comedie în care visul unui actor de provincie pare să se năruie, în timp ce visurile celor din jur sau ale deținuților cu care ajunge să pună în scenă un spectacol de teatru par să se apropie mai mult de îndeplinire. Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...