Web Analytics
scris duminică, 14.01.2024

Vremea se schimbă radical de săptămâna viitoare

După valul de aer polar, România va face pasul către o încălzire importantă. De la mijlocul lui ianuarie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru săptămâna viitoare, pe întreg teritoriul țării.Temperaturile vor ajunge și la valori de 15 grade Celsius. Continuă precipitațiile în special în regiunile vestice, nord-vestice şi local în cele centrale. În rest țării, regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal, posibil uşor deficitar local.

Vremea se schimbă radical de săptămâna viitoare

 Și finalul lunii ianuarie aduce temperaturi medii mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citește și Zeci de turiști au rămas blocați în telescaun pe pârtia Prislop

”Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale. Uşor deficitare vor fi în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă”, conform meteorologilor.

La începutul lui februarie temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării.

Mai cald va fi în regiunile sud-vestice. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării, mai spun cei de la ANM.

Din a doua săptămână a lunii februarie, mediile temperaturilor se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. De asemenea, cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în majoritatea regiunilor.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *